Alsar Cleaning is uw regionale specialist wanneer het gaat om rioolontstoppingrioolreiniging of voor industriele reiniging. Wij zijn beschikbaar voor zakelijke, maar ook particuliere klanten uit Schijf en omstreken. Is uw wc verstopt? Of is uw afvoer verstopt of uw riool verstopt? Onze 24/7calamiteiten service helpt u ook op onvoorziene tijdstippen.Belt u ons en wij snellen ons naar Schijf.

WC Verstopt / Riool verstopt / Schijf

alsar-verstopt-bergenopzoom

Sinds kort hebben wij een nieuwe website. Klik: www.AlsarCleaning.nl

Is uw wc verstopt? Of is uw afvoer verstopt of uw riool verstopt?
Belt u ons en wij snellen ons naar Schijf.

Wij verhelpen snel uw wc verstopping.

Etten-Leur / Bosschenhoofd / Sint Willebrord / Sprundel / Hoeven / Standdaarbuiten / Schijf

 

 

 

 

Hieronder volgen oude teksten; u kunt beter even op onze nieuwe website kijken.

Schijf

Onze reinigingsdiensten voor wc, riool en afvoer concentreren zich voornamelijk in de gemeente Halderberge. Dat is de omgeving van Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Schijf en omliggende dorpen. U kunt bij ons terecht voor grote industriële reiniging projecten, maar ook voor riool ontstoppen bij u thuis.

U woont in Schijf of omstreken, en u heeft u last een wc verstopping of rioolverstopping die niet kan wachten?
Wij staan graag voor u klaar; ook buiten kantoortijden. En heeft uw verstopping erg veel haast, dan kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uur service.  

WC Verstopt

Niets is zo vervelend als een wc/toilet die verstopt is. Na het doorspoelen het water tot aan de rand van de wc pot. Of nog erger, heel de toilet ruimte overstroomt. De meest voorkomende oorzaak van een verstopte toilet is een overmatig gebruik van toilet papier en bijvoorbeeld maandverband. De wc is ook niet bedoelt om vet afval in te lozen. Uw wc zal snel verstopt zijn als u de toilet als afval bak laat fungeren. Maar gelukkig; bij een verstopte wc helpt Alsar Cleaning u snel van uw wc-verstopping. Uw wc is dan snel niet meer verstopt.

Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar!

Afvoer verstopt

Is uw afvoer verstopt dan kan dat meerdere oorzaken hebben. Doucheputjes en wasbak- afvoer raken vaak verstopt door haren die in het siffon blijven steken. Vaatwasmachines en wasmachines zijn de grote boosdoeners indien een afvoer is dichtgeslibd met vet- en zeepresten. Het maakt niet uit of u gebruikt maakt van vloeibaar wasmiddel, tabletten of zeeppoeder. Er zullen altijd vet- en zeepresten door de afvoer gespoeld worden. Het afvalwater bevat zeepschuim, water spoelt sneller weg door de afvoer dan de zeepresten met als gevolg dat de vet- en zeepresten gaan aankoeken aan de buiswand, na verloop van tijd zal de diameter dermate verminderd zijn zodat de afvoer verstopt raakt..
Indien u last heeft van een afvoer verstopping, laat ons het vakkundig oplossen. U hebt een verstopte afvoer en daarom; Maak van uw probleem, ons probleem! Met professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat de afvoer niet meer verstopt is.

Riool verstopt

Als uw riool verstopt is, dan is het advies om voor de verstopte riool een rioolservice en ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Een verstopte riool kan namelijk erg lastig zijn, en zelfs veel schade aanrichten. Uw afvalwater kan namelijk niet meer afvloeien naar het riool. Een gemiddeld huishouden krijgt gemiddeld zo één keer in de tien jaar met een verstopt riool te maken. Veel voorkomende oorzaken zijn slecht aangelegde en een verouderde riool, wortelingroei, aankoeken van vet in het riool en een teveel aan toiletpapier. Bij zware regenbuien komt u er vaak pas achter dat u een verstopt riool heeft, er moet ineens teveel water door een riool wat al half of helemaal verstopt zit, in het ergste geval komt het water binnen omhoog omdat het nergens anders naar toe kan.

Borrelende geluiden zijn vaak een waarschuwing. Uw riool zal spoedig verstopt zijn. Doordat het riool al gedeeltelijk verstopt is wordt er bij het lozen van afvalwater lucht verplaatst wat zorgt voor borrelende geluiden, vaak ook samen met stank.

Goten, kolken en gemaal verstopt

Straatvuil, afgevallen bladeren en verder voorkomend vuil wat meegenomen kan worden door stromend water kunnen de afvoer van uw riool verstopt laten worden, vandaar dat straat- en trottoirkolken regelmatig gereinigd moeten worden. Alsar Cleaning beschikt over moderne riool- en kolkenzuigers om er voor te zorgen dat uw rioolstelsel goed functioneert. Onze werkzaamheden verrichten wij voornamelijk in Schijf en omstreken.

Bij de meeste gemeenten gebeurt de reiniging van goten, kolken, gemalen en pompputten twee à drie keer per jaar. Wij raden bedrijven aan om goten, kolken en pompputten minimaal één maal per jaar te laten reinigen. Als u dit namelijk niet doet dan raken is de kans dat alles verstopt raakt groot. En dan krijgt u plassen op uw terrein. Alsar Cleaning reinigt voor u deze objecten. Wij voeren dan gelijk diverse controles uit tijdens het reinigen.

Geef straatvuil, afval en bladeren geen kans om uw riool, goten, kolken, gemalen en pompputten te laten verstoppen.
Wij onderhouden uw rioolsysteem graag voor u.

>

Schijf

Schijf is een dorp in de gemeente Rucphen in de provincie Noord-Brabant. Het dorp telt op 1 januari 2006 1451 inwoners[1]. Tot 1997 was het dorp verdeeld over twee gemeenten, het grootste deel lag in de gemeente Rucphen, het overige deel in de gemeente Zundert. Bij herindeling per 1 januari 1997 is het Zundertse deel van Schijf overgegaan naar Rucphen.

Door de onherbergzaamheid van het landschap in de middeleeuwen was het huidige Schijf toen nauwelijks bewoond. Omdat de turf zwart van kleur was, kregen ze de naam swerter scive, wat zwarte schijf betekent.

Onmiddellijk ten oosten van Schijf werd in 1290 een kaarsrechte grens getrokken, die ook tegenwoordig nog de grens vormt tussen de gemeenten Rucphen en Zundert en ze is ook in het wegenpatroon duidelijk herkenbaar, onder meer de Zoekse Dijk loopt er langs. Dit was de door de Schout van Antwerpen afgepaalde grens tussen de heerlijkheden Breda en Bergen op Zoom. Zo ligt aan de Zundertse kant het gebied Zundertse Schijf.

De turfschepen die naar Roosendaal voeren brachten stadsmest mee als retourlading. Daarmee werd het ontveende land ontgonnen.
In 1810 had Schijf ongeveer 240 inwoners. Pas in 1882 werd Schijf een afzonderlijke parochie die afgesplitst werd van die van Rucphen. In 1940 kwam de nieuwe, huidige, kerk gereed. In 1887 kwam er ook een school in het dorp.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog werden er ongeveer 700 vluchtelingen uit België gehuisvest in Schijf.
Ten zuiden van Schijf bevindt zich de Oude Zoek, een regelmatig ontveend en ontgonnen gebied met daarin nog het Moergat. Voorts ligt hier de Zoekse Loop. Dit relatief laaggelegen gebied wordt deels ontwikkeld als natte verbindingszone.

Naar het noordoosten toe vindt men de Schijfse Vaart, een oude turfvaart naar Roosendaal.

Ten oosten van Schijf ligt, op enige afstand, de Lange Maten en De Moeren.

>

. . . . . . .