Alsar Cleaning is uw regionale specialist wanneer het gaat om rioolontstoppingrioolreiniging of voor industriele reiniging. Wij zijn beschikbaar voor zakelijke, maar ook particuliere klanten uit Sprundel en omstreken. Is uw wc verstopt? Of is uw afvoer verstopt of uw riool verstopt? Onze 24/7calamiteiten service helpt u ook op onvoorziene tijdstippen.Belt u ons en wij snellen ons naar Sprundel.

WC Verstopt / Riool verstopt / Sprundel

alsar-verstopt-bergenopzoom

Sinds kort hebben wij een nieuwe website. Klik: www.AlsarCleaning.nl

Is uw wc verstopt? Of is uw afvoer verstopt of uw riool verstopt?
Belt u ons en wij snellen ons naar Sprundel.

Wij verhelpen snel uw wc verstopping.

Etten-Leur / Bosschenhoofd / Sint Willebrord / Sprundel / Hoeven / Standdaarbuiten / Schijf

 

 

 

 

Hieronder volgen oude teksten; u kunt beter even op onze nieuwe website kijken.

Sprundel

Onze reinigingsdiensten voor wc, riool en afvoer concentreren zich voornamelijk in de gemeente Halderberge. Dat is de omgeving van Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Sprundel en omliggende dorpen. U kunt bij ons terecht voor grote industriële reiniging projecten, maar ook voor riool ontstoppen bij u thuis.

U woont in Sprundel of omstreken, en u heeft u last een wc verstopping of rioolverstopping die niet kan wachten?
Wij staan graag voor u klaar; ook buiten kantoortijden. En heeft uw verstopping erg veel haast, dan kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uur service.  

WC Verstopt

Niets is zo vervelend als een wc/toilet die verstopt is. Na het doorspoelen het water tot aan de rand van de wc pot. Of nog erger, heel de toilet ruimte overstroomt. De meest voorkomende oorzaak van een verstopte toilet is een overmatig gebruik van toilet papier en bijvoorbeeld maandverband. De wc is ook niet bedoelt om vet afval in te lozen. Uw wc zal snel verstopt zijn als u de toilet als afval bak laat fungeren. Maar gelukkig; bij een verstopte wc helpt Alsar Cleaning u snel van uw wc-verstopping. Uw wc is dan snel niet meer verstopt.

Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar!

Afvoer verstopt

Is uw afvoer verstopt dan kan dat meerdere oorzaken hebben. Doucheputjes en wasbak- afvoer raken vaak verstopt door haren die in het siffon blijven steken. Vaatwasmachines en wasmachines zijn de grote boosdoeners indien een afvoer is dichtgeslibd met vet- en zeepresten. Het maakt niet uit of u gebruikt maakt van vloeibaar wasmiddel, tabletten of zeeppoeder. Er zullen altijd vet- en zeepresten door de afvoer gespoeld worden. Het afvalwater bevat zeepschuim, water spoelt sneller weg door de afvoer dan de zeepresten met als gevolg dat de vet- en zeepresten gaan aankoeken aan de buiswand, na verloop van tijd zal de diameter dermate verminderd zijn zodat de afvoer verstopt raakt..
Indien u last heeft van een afvoer verstopping, laat ons het vakkundig oplossen. U hebt een verstopte afvoer en daarom; Maak van uw probleem, ons probleem! Met professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat de afvoer niet meer verstopt is.

Riool verstopt

Als uw riool verstopt is, dan is het advies om voor de verstopte riool een rioolservice en ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Een verstopte riool kan namelijk erg lastig zijn, en zelfs veel schade aanrichten. Uw afvalwater kan namelijk niet meer afvloeien naar het riool. Een gemiddeld huishouden krijgt gemiddeld zo één keer in de tien jaar met een verstopt riool te maken. Veel voorkomende oorzaken zijn slecht aangelegde en een verouderde riool, wortelingroei, aankoeken van vet in het riool en een teveel aan toiletpapier. Bij zware regenbuien komt u er vaak pas achter dat u een verstopt riool heeft, er moet ineens teveel water door een riool wat al half of helemaal verstopt zit, in het ergste geval komt het water binnen omhoog omdat het nergens anders naar toe kan.

Borrelende geluiden zijn vaak een waarschuwing. Uw riool zal spoedig verstopt zijn. Doordat het riool al gedeeltelijk verstopt is wordt er bij het lozen van afvalwater lucht verplaatst wat zorgt voor borrelende geluiden, vaak ook samen met stank.

Goten, kolken en gemaal verstopt

Straatvuil, afgevallen bladeren en verder voorkomend vuil wat meegenomen kan worden door stromend water kunnen de afvoer van uw riool verstopt laten worden, vandaar dat straat- en trottoirkolken regelmatig gereinigd moeten worden. Alsar Cleaning beschikt over moderne riool- en kolkenzuigers om er voor te zorgen dat uw rioolstelsel goed functioneert. Onze werkzaamheden verrichten wij voornamelijk in Sprundel en omstreken.

Bij de meeste gemeenten gebeurt de reiniging van goten, kolken, gemalen en pompputten twee à drie keer per jaar. Wij raden bedrijven aan om goten, kolken en pompputten minimaal één maal per jaar te laten reinigen. Als u dit namelijk niet doet dan raken is de kans dat alles verstopt raakt groot. En dan krijgt u plassen op uw terrein. Alsar Cleaning reinigt voor u deze objecten. Wij voeren dan gelijk diverse controles uit tijdens het reinigen.

Geef straatvuil, afval en bladeren geen kans om uw riool, goten, kolken, gemalen en pompputten te laten verstoppen.
Wij onderhouden uw rioolsysteem graag voor u.

>

Sprundel

Sprundel is een dorp in de gemeente Rucphen in de provincie Noord-Brabant. Het ligt tussen Sint Willebrord en Rucphen. Dichtstbijzijnde grote plaatsen zijn Etten-Leur en Roosendaal. Het dorp had in 2007 zo'n 5100 inwoners.

Sprundel werd de voor het eerst genoemd in 992, toen nog onder de naam Castellum Sprundelheim, in een schenkingsacte van de Abdij van Thorn. De plaats is ongetwijfeld nog ouder dan de acte. Schriftelijke documenten uit die tijden zijn echter schaars.

Ook in de omgeving van Sprundel werd turf gewonnen, van omstreeks 1300 tot 1500, waarna het veen uitgeput raakte en de streek in armoede verviel. In 1583 werd Sprundel geplunderd door de troepen van Armand de Gontaut. De bevolking was gevlucht en keerde pas in 1592 weer terug naar het verwoeste dorp, alwaar men begost de kercke te repareren alsoe die seer verwoest ende vervallen lach door misbruijk van veel diversche ruyteren ende soldaten. Pas in 1620 kwam de kerk weer gereed. In 1609 telde het dorp ongeveer 450 inwoners.

Sprundel was tot 1810 bestuurlijk verdeeld: er bestond, analoog aan de situatie in Baarle, een Sprundel-Nassau en een Sprundel-Hertog. Het Nassau-gedeelte was in de Middeleeuwen onder de heren van Breda, de graven van Nassau komen te vallen, en het Hertog-gedeelte viel onder de bezittingen van de hertog van Brabant. Er waren vier heerlijkheden (Hage, Etten, Rucphen en Vorenseinde) bij Sprundel betrokken, alsmede de Abdij van Thorn. Deze partijen ruzieden over opbrengsten en lasten, en aldus zorgde de verdeeldheid voor een chaotisch bestuur.

In 1810 ontstond echter de gemeente Sprundel, die verschillende namen droeg en ook Rucphen omvatte en tegenwoordig de naam van het buurdorp draagt.

In 1868 kwamen de Franciscanessen van Etten naar Sprundel. Zij verzorgden het onderwijs en vanaf 1924 ook de wijkverpleging. In 1909 werd een nieuw klooster gebouwd.

De bevolking nam slechts langzaam toe, maar in de jaren '20 van de 20e eeuw kwam kunstmest beschikbaar en kwam de landbouw op hoger peil, terwijl bovendien veel ontginningen plaatsvonden. In 1868 kwam er een openbare school en in 1917 een katholieke school. In 1952 werd Rucphen een kerngemeente en aldus werd de industrialisatie gestimuleerd. Tussen Sprundel, Rucphen en Sint Willebrord ontstond een bedrijventerrein. Door nieuwbouwwijken verschoof het zwaartepunt van het dorp in westelijke richting.

 

>

. . . . . . .