Alsar Cleaning is uw regionale specialist wanneer het gaat om rioolontstoppingrioolreiniging of voor industriele reiniging. Wij zijn beschikbaar voor zakelijke, maar ook particuliere klanten uit Standdaarbuiten en omstreken. Is uw wc verstopt? Of is uw afvoer verstopt of uw riool verstopt? Onze 24/7calamiteiten service helpt u ook op onvoorziene tijdstippen.Belt u ons en wij snellen ons naar Standdaarbuiten.

WC Verstopt / Riool verstopt / Standdaarbuiten

alsar-verstopt-bergenopzoom

Sinds kort hebben wij een nieuwe website. Klik: www.AlsarCleaning.nl

Is uw wc verstopt? Of is uw afvoer verstopt of uw riool verstopt?
Belt u ons en wij snellen ons naar Standdaarbuiten.

Wij verhelpen snel uw wc verstopping.

Etten-Leur / Bosschenhoofd / Sint Willebrord / Sprundel / Hoeven / Standdaarbuiten / Schijf

 

 

 

 

Hieronder volgen oude teksten; u kunt beter even op onze nieuwe website kijken.

Standdaarbuiten

Onze reinigingsdiensten voor wc, riool en afvoer concentreren zich voornamelijk in de gemeente Halderberge. Dat is de omgeving van Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Standdaarbuiten en omliggende dorpen. U kunt bij ons terecht voor grote industriële reiniging projecten, maar ook voor riool ontstoppen bij u thuis.

U woont in Standdaarbuiten of omstreken, en u heeft u last een wc verstopping of rioolverstopping die niet kan wachten?
Wij staan graag voor u klaar; ook buiten kantoortijden. En heeft uw verstopping erg veel haast, dan kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uur service.  

WC Verstopt

Niets is zo vervelend als een wc/toilet die verstopt is. Na het doorspoelen het water tot aan de rand van de wc pot. Of nog erger, heel de toilet ruimte overstroomt. De meest voorkomende oorzaak van een verstopte toilet is een overmatig gebruik van toilet papier en bijvoorbeeld maandverband. De wc is ook niet bedoelt om vet afval in te lozen. Uw wc zal snel verstopt zijn als u de toilet als afval bak laat fungeren. Maar gelukkig; bij een verstopte wc helpt Alsar Cleaning u snel van uw wc-verstopping. Uw wc is dan snel niet meer verstopt.

Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar!

Afvoer verstopt

Is uw afvoer verstopt dan kan dat meerdere oorzaken hebben. Doucheputjes en wasbak- afvoer raken vaak verstopt door haren die in het siffon blijven steken. Vaatwasmachines en wasmachines zijn de grote boosdoeners indien een afvoer is dichtgeslibd met vet- en zeepresten. Het maakt niet uit of u gebruikt maakt van vloeibaar wasmiddel, tabletten of zeeppoeder. Er zullen altijd vet- en zeepresten door de afvoer gespoeld worden. Het afvalwater bevat zeepschuim, water spoelt sneller weg door de afvoer dan de zeepresten met als gevolg dat de vet- en zeepresten gaan aankoeken aan de buiswand, na verloop van tijd zal de diameter dermate verminderd zijn zodat de afvoer verstopt raakt..
Indien u last heeft van een afvoer verstopping, laat ons het vakkundig oplossen. U hebt een verstopte afvoer en daarom; Maak van uw probleem, ons probleem! Met professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat de afvoer niet meer verstopt is.

Riool verstopt

Als uw riool verstopt is, dan is het advies om voor de verstopte riool een rioolservice en ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Een verstopte riool kan namelijk erg lastig zijn, en zelfs veel schade aanrichten. Uw afvalwater kan namelijk niet meer afvloeien naar het riool. Een gemiddeld huishouden krijgt gemiddeld zo één keer in de tien jaar met een verstopt riool te maken. Veel voorkomende oorzaken zijn slecht aangelegde en een verouderde riool, wortelingroei, aankoeken van vet in het riool en een teveel aan toiletpapier. Bij zware regenbuien komt u er vaak pas achter dat u een verstopt riool heeft, er moet ineens teveel water door een riool wat al half of helemaal verstopt zit, in het ergste geval komt het water binnen omhoog omdat het nergens anders naar toe kan.

Borrelende geluiden zijn vaak een waarschuwing. Uw riool zal spoedig verstopt zijn. Doordat het riool al gedeeltelijk verstopt is wordt er bij het lozen van afvalwater lucht verplaatst wat zorgt voor borrelende geluiden, vaak ook samen met stank.

Goten, kolken en gemaal verstopt

Straatvuil, afgevallen bladeren en verder voorkomend vuil wat meegenomen kan worden door stromend water kunnen de afvoer van uw riool verstopt laten worden, vandaar dat straat- en trottoirkolken regelmatig gereinigd moeten worden. Alsar Cleaning beschikt over moderne riool- en kolkenzuigers om er voor te zorgen dat uw rioolstelsel goed functioneert. Onze werkzaamheden verrichten wij voornamelijk in Standdaarbuiten en omstreken.

Bij de meeste gemeenten gebeurt de reiniging van goten, kolken, gemalen en pompputten twee à drie keer per jaar. Wij raden bedrijven aan om goten, kolken en pompputten minimaal één maal per jaar te laten reinigen. Als u dit namelijk niet doet dan raken is de kans dat alles verstopt raakt groot. En dan krijgt u plassen op uw terrein. Alsar Cleaning reinigt voor u deze objecten. Wij voeren dan gelijk diverse controles uit tijdens het reinigen.

Geef straatvuil, afval en bladeren geen kans om uw riool, goten, kolken, gemalen en pompputten te laten verstoppen.
Wij onderhouden uw rioolsysteem graag voor u.

>

Standdaarbuiten

De plaats Standdaarbuiten (gemeente Moerdijk) bestaat sinds 1529. Standdaarbuiten ligt tussen Fijnaart en Oudenbosch. Standdaarbuiten is een agrarisch kerkdorp, waar vlas een belangrijke bestaansbron was.

Aldus ontstond Polder het Oudland van Standdaarbuiten. Ten zuiden van de polder, ter plaatse van het huidige Standdaarbuiten, stroomde de Mark een krekengebied in om zich met de Mooie Keene samen te voegen tot de Dintel.

In 1529 werd in deze polder het dorp Standdaarbuiten gesticht. Het werd ontworpen als een voorstraatdorp. Standdaarbuiten beschikte over een haven, die echter in de jaren '60 van de 20e eeuw werd gedempt. Ook kwam er een veerverbinding over de Mark tussen Standdaarbuiten en Oudenbosch.

Daar de polder in het grensgebied van het Graafschap Holland en het Markiezaat van Bergen op Zoom lag, kwam het nog wel eens tot schermutselingen over en weer. Vooral tijdens de Tachtigjarige Oorlog had ze veel te lijden van nu eens Spaanse, dan weer Staatse troepen. Zo werd Standdaarbuiten en omgeving in 1572 door de Geuzen geplunderd en gebrandschat, terwijl in 1760 een brand het dorp in de as legde.

In 1867 kwam er een suikerfabriek in Standdaarbuiten met een 54 meter hoge schoorsteen. Deze fabriek werd omstreeks 1930 afgebroken. Ook de vlasteelt was belangrijk, tot ongeveer 1950. Daarna ging men over op champignonteelt. Voor beide teelten was Standdaarbuiten het centrum in West-Brabant.

Toen, tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog in Standdaarbuiten, de geallieerden naar het noorden oprukten, trachtten de Duitsers hun opmars bij de Mark te vertragen, zodat ze zich konden terugtrekken ten noorden van het Hollandsch Diep. Op 30 oktober 1944 bliezen ze de brug over de Mark op. Daarna volgden beschietingen, waarbij Standdaarbuiten vrijwel geheel werd verwoest. Op 4 november 1944 werd Standdaarbuiten bevrijd.

De Franciscanessen van Etten bewoonden in Standdaarbuiten het Sint-Antoniusklooster van 1838-1978. Het bevond zich aan het Pastoor Coolenplein 3. Tot 1 januari 1997 was Standdaarbuiten een zelfstandige gemeente en op die datum was er een fusie met vier andere gemeente tot de gemeente Zevenbergen die in april 1998 hernoemd werd tot de gemeente Moerdijk.

>

. . . . . . .